POSSIBILITATS INFINITES

ESPAIS POLIVALENTS

Dosterras Wine Garden es troba envoltada de les vinyes i d'unes imponents vistes del parc natural de la Serra de Llaberia. Tenim diferents espais que et permetran dissenyar l'event dels teus somnis: la Masia i el seu arbre centenari, el nostre restaurant i wine bar a l'aire lliure, Fusta i Foc, i el Celler Dosterras, on comptem amb una excepcional gamma de vins procedents de les vinyes de la finca i rodalies.

WINE BAR I zona de GRILL

FUSTA I FOC

Fusta i Foc, es el nostre restaurant i wine bar. Equipat amb una cuina a l'aire lliure, un asador i una zona coberta, és un espai ideal per realitzar convits, cuinar a les brases, realitzar showcookings i degustar vins.

HOTEL RURAL

LA MASIA

La masia és un tresor històric del segle XIX d'elegància rústica. Es va restaurar per crear un petit hotel de 6 habitacions amb tot l'encant i tranquil·litat del seu entorn natural sense renunciar al confort i als serveis. Un espai disponible per tu i els teus convidats!

AL COR DE LA DO MONTSANT

CELLER DOSTERRAS

El celler Dosterras es va construir al 2019 amb criteris innovadors per aconseguir l'estabilitat i el repòs del vi. Des de llavors implementem els sistemes més eficients i sostenibles, tenint en compte l'impacte de la nostra activitat a l'entorn. Un espai únic, amb gran saló per a esdeveniments i tastos.