FES-HO REALITAT

EVENTS

Bodes, celebracions i reunions d'empresa al Priorat. Dosterras Wine Garden disposa de diversos espais on gaudir de momentsespecials en companyia de familiars i amics.

Moments especials

CELEBRACIONS

Només has de tenir en ment què vols fer i des de Dosterras Wine Garden posem l’espai i els mitjans per fer-ho possible. Aniversaris, despedides, reunions d'amics... digue'ns què i com ho vols celebrar i ho farem possible!

Digues que sí

BODES

Estàs buscant el lloc dels teus somnis on celebrar el teu casament? Dosterras Wine Garden és el lloc ideal per celebrar la teva boda. Ubicat enmig de les vinyes de la bodega Dosterras amb un entorn natural inmillorable i diverses instal·lacions totalment reformades. Disposem d'un saló de 100 m², d'extensos jardins, la sala de bótes, la terrassa i les zones de vinyes.

Events corporatius

EMPRESES

Des de presentacions de producte, seminaris, team buildings, reunions, esdeveniments per a premsa, fins a rodatges d'anuncis i vídeos corporatius. Ets una empresa i busques un espai on tingui lloc el teu event? Dosterras Wine Garden comptem amb unes instal·lacions, un entorn i un equip que ens converteix en una opció única al Priorat.

HO FEM POSSIBLE

CONTACTA AMB NOSALTRES

Contacta’ns per organitzar l’esdeveniment que desitges. Omple el formulari o envia’ns un correu a [email protected]