descobreix el priorat

enoturisme

Al nostre racó vinícola, no només t'oferim una experiència; t'entreguem un llenç en blanc ple de possibilitats. Ets el protagonista d'aquesta aventura vinícola. Personalitza la teva experiència i prepara't per viure grans moments!

tasta vins elegants

VISITA CELLER DOSTERRAS

Garantim una experiència personalitzada i exclusiva, on podreu aprendre sobre el nostre procés d'elaboració, degustar els nostres vins i gaudir de les impressionants vistes de les muntanyes de Montsant.

NIT ENTRE VINYES

estada vinícola

Submergeix-te en l'experiència vinícola i fes nit al Priorat a casa nostra senyorial del segle XIX. Al cor de la regió vinícola més apassionant d'Espanya, us convidem a una experiència inoblidable. Endinsa't a l'univers Dosterras!

FUSTA I FOC

BAR I GRILL

El nostre grill a l'aire lliure és l'escenari perfecte per delectar-te amb la màgia de les brases i els meravellosos matisos dels nostres vins. Entenem que cada paladar és únic. Per això, organitzem tasts de vi i menjar personalitzats per a tu i els teus éssers estimats. La teva experiència gastronòmica serà inoblidable i adaptada als teus gustos i preferències.

VIU L'EXPERIÈNCIA DOSTERRAS

CONTACTA AMB NOSALTRES

Contacta’ns per reservar la teva experiència o per dissenyar la teva pròpia experiència. Omple el formulari o envia’ns un correu a [email protected]!