opcions gastronòmiques esdeveniment corporatiu

3 CONSELLS PER TRIAR EL MENÚ DE BODES PERFECTE

Escollir el menú de bodes és una de les eleccions més difícils i, alhora, més importants per planificar el teu gran dia. Un menú ben pensat no solament delectarà els teus invitats, sinó que també ajudarà a complementar l’atmosfera i l’estil de la teva boda. En aquest article, et donem 3 consells per triar menú de bodes perfecte:

Consells per triar el teu menú de bodes

1. Realitza una degustació prèvia del menú

Una prova de menú és essencial per assegurar les teves expectatives, la qualitat i el servei. Molts proveïdors de càtering ofereixen degustacions del seu menú. Aprofita aquesta oportunitat per portar-hi un familiar o un amic perquè t’ajudi amb la decisió. És important que no solament et fixis en el sabor, sinó també amb la presentació, que poden influir en l’experiència gastronòmica de la teva boda.

2. Tria plats estacionals que es complementin amb el tema de la boda.

L’època de l’any en què se celebra la boda i el tema de l’esdeveniment poden influir en bona part a la selecció del menú. Si la teva boda té una temàtica específica (rústica, elegant, moderna…) intenta que es reflecteixi a través del menú aprofitant els ingredients de temporada per assegurar frescor i sabor. No oblidis la importància de les begudes. Assegura’t que els vins i els còctels seleccionats complementin bé els plats servits.

Al nostre celler Dosterras podràs trobar una àmplia selecció de vins per poder posar al teu dia especial.

consells menu boda

3. Assegura't de conèixer les restriccions i intoleràncies dels invitats.

És fonamental assegurar que tots els invitats estiguin a gust i puguin assegurar un mos. Assegura’t d’introduir alternatives als plats principals amb opcions vegetarianes i veganes i valorar les possibles al·lèrgies alimentàries comunes (als fruits secs, mariscs i làctics). Una bona tàctica és oferir una varietat de plats dins el menú perquè els invitats puguin escollir el plat que més els cridi l’atenció.

Seguint aquests passos pots crear una perfecta experiència culinària perquè tots ni tu ni els teus invitats oblideu mai aquest gran dia. 

Celebra el teu gran dia amb nosaltres a Dosterras Wine Garden i, gaudeix d’un entorn únic.

Share: