5 ACTIVITATS per fer AL PRIORAT AQUEST JULIOL

Si estàs pensant en passar el juliol al Priorat aquí et donem unes quantes opcions perquè gaudeixis del territori mentre t’ho passes bé. La comarca del Priorat ofereix múltiples activitats per gaudir dels seus paisatges, la seva cultura i la seva història vitivinícola. A continuació, et recomanem 5 activitats que per fer al Priorat aquest juliol.

descobreix les activitats per fer al priorat

1. EL CEL NOCTURN DE MONTSANT

Si el que t’agrada és gaudir d’un espai natural i la seva tranquil·litat, aquesta és la teva activitat. Durant el mes de juliol i agost el Parc Natural de la Serra del Montsant organitza una sèrie d’activitats d’astronomia per la xarxa de miradors que envolten la serra. Durant una hora es farà observació amb telescopi i a ull nu de les constel·lacions i objectes visibles de la nit amb l’ajuda d’un guia astronòmic.

Activitat gratuïta amb preinscripció prèvia – 23 de juliol – La Morera del Montsant.

Informa’t més aquí.

activitats per fer al priorat

2. CONCERT ESCOLTA EL MONTSANT - 20 JULIOL

Els concerts a l’aire lliure son un clàssic de l’estiu. Inspirada per les ermites del Montsant, la pianista Lídia Papió crea l’obra “Batecs de Montsant” i ens brinda un concert en plena natura per connectar amb l’entorn i albirar l’espiritualitat del Montsant. Deixa’t seduir en aquesta vetllada mentre música i natura conflueixen dins la màgia dels paisatges prioratins.

activitats al priorat

3. DIVENDRES DIVINS – 19 JULIOL

El Cicle “Divendres Divins” arriba a la seva IX edició als Guiamets, aquesta vegada vinculat a la literatura i el patrimoni lligats als diferents pobles que acullen la denominació Montsant. Roser Vernet, protagonista de la vetllada, encetarà la nit recitant fragments de la seva obra literària. Es continuarà l’esdeveniment amb l’actuació musical del duet de rock català “Rampaire”, i per marinar, com sempre, una selecció de vins del Montsant.

4. MARIDATGES COOPERATIVA FALSET MARÇÀ – 19 I 26 DE JULIOL

Aprofita per gaudir del bon vi amb bona companyia i descobreix els maridatges de la setmana. Tots els divendres de juliol a les 19h la Cooperativa de Falset – Marçà organitza al seu wine bar diversos maridatges amb productors de la zona.

5. PRIORAT PINTAT AMB VI – EXPOSICIÓ PERMANENT

Exposició “Priorat pintat amb vi”. Cal concertar visita. Una activitat que capta l’atenció dels més curiosos. Si t’agrada l’art, el vi i el Priorat aquesta és la teva activitat! Exposada al taller del mateix artista, a Cornudella del Montsant, podrem observar com el vi i el territori es fusionen per mostrar els seus encants i part de la infantesa i vida de la pintora prioratina Montserrat Adzerias.

exposicio al priorat

Imatge extreta del web raima.cat

El Priorat, amb la seva gran oferta cultural, ofereix un gran ventall d’activitats pels amants de la natura, el vi i la cultura. T’ho perdràs?

Et deixo un article per descobrir pobles amb encant al Priorat.

Share: