Beneficis del IOGA A L’AIRE LLIURE

És setembre i tornem a la rutina. Comencem amb les planificacions del calendari, dates límits, nous reptes i potser encara no hem guardat la tovallola de la platja o la piscina a l’armari. Tot plegat es crea una mica de caos i l’estrès es comença a acumular, però des de Dosterras Wine Garden et convidem al nostre espai per iniciar-te en el ioga, una pràctica que comporta molts beneficis, i que es multipliquen si és en un entorn rural i a l’aire lliure com el nostre. En aquest article t’expliquem quins són els beneficis del ioga a l’aire lliure.

Beneficis del ioga a l'aire lliure

Expandeix la connexió entre cos i ment.

Quan sortim i ens exposem a la natura ens acompanya la brisa que acaricia els arbres i ens transporta les diferents fragàncies de la natura i l’entorn rural que ens envolta. Amb aquesta obertura plujosa de setembre a Dosterras Wine Garden ens poden arribar les aromes de la vinya i els arbres que rodegen els nostres espais acompanyats dels sons de la natura i els ocells que es queden a gaudir els últims dies d’estiu abans d’entrar a la tardor.

Ens aporta més energia.

No fa falta dir que estar en un espai exterior ens exposa a més vitamina D, enfortint els ossos i les nostres defenses. A més a més, el ioga ens ajuda a oxigenar el nostre organisme, cosa que permet una major entrada d’oxigen als pulmons.

Millora l’estat d’ànim:

Practicar ioga en espais a l’aire lliure com els de la nostra finca ens aporta una gran reducció de l’estrès. Ens activa els nostres sentits, que permet un equilibri entre cos, anima i entorn i ens ajuda a concentrar-nos amb nosaltres mateixos, a millorar la nostra respiració i reduir els nivells de cortisol, que és el causant de l’estrès.

Un dels avantatges d’iniciar-se amb el ioga és que ens podem endur aquesta pràctica a qualsevol lloc. El podem practicar en espais tancats o en espais oberts. Des de Dosterras Wine Garden et convidem a venir a practicar ioga i t’oferim una gran diversitat d’espais i un paisatge idíl·lic on poder donar-te principi a aquest art del benestar perquè puguis aplicar tot el que has après als nostres espais durant el teu dia a dia.

Share: