el significat de les flors del teu ram

Descobreix el significat de les flors del teu ram

Sabem que en una boda tot detall compta i té un significat especial per la
parella. Ha passat l’estiu i a Dosterras Wine Garden hem vist passar un munt
de núvies amb els seus preciosos rams de flors, cadascun únic i elegant, i ens
hem preguntat quin és el significat de les flors que s’amaga darrere dels vostres rams.

El significat de les flors

roses

Comencem amb el plat fort. Les grans protagonistes sens dubte. Organitzen el ram amb la seva majestuositat i l’impregnen de fragància. El seu color influeix en el seu significat, desprenent puresa les blanques, les roges impacten amb el seu color i la passió que simbolitzen per la parella. La gran versatilitat que tenen aquestes flors permeten adaptar-se a tota mena de rams.

Tulipes

Molt apropiades si celebres la teva boda en un ambient rural com és el que t’oferim a Dosterras Wine Garden. Les tulipes tenen uns colors intensos i unes formes que caracteritzaran el teu ram de molta originalitat. A més, aquest tipus de flors estan caracteritzades pel seu simbolisme amb l’amor. Deixaràs passar l’oportunitat d’incloure-les al teu ram?

significat de les flors del teu ram

Gessamí

Una flor blanca i delicada que desprèn una suau fragància. Perfecta per bodes a l’aire lliure i per la cura dels petits detalls que pots afegir al teu ram. És una flor que està vinculada amb l’atracció de la bona sort i la prosperitat. Tot un encert per començar aquesta nova etapa amb la teva parella.

significat flors ram

Peònies

Una altra flor protagonista que no podia faltar a la nostra llista. La peònia és una planta exuberant que ens ofereix un gran ventall de colors i mides i que, a més a més, és una planta d’estiu, així que si celebres la teva boda entre els mesos de maig i agost, no dubtis a escollir-la. El seu significat recau en la felicitat i l’amor, dos elements clau per la teva boda.

Lliris

Els lliris són perfectes per acompanyar-nos amb el ram. Les seves flors i els seus colors captaran l’atenció dels teus invitats mentre camines direcció a l’altar. Se l’associa amb la felicitat i la creació d’una nova família.

Nosaltres t’hem proporcionat un tast de la gran varietat de flors i significats que pots incloure al teu ram. Si estàs considerant incloure productes locals a la teva boda confia amb la Floristeria de Falset perquè t’aconsellin i puguis caminar cap a l’altar amb el ram que més et representi a tu i a la teva parella.

Share: