Descobreix els millors llocs per fer una sessió fotogràfica de boda al Priorat

Si estàs pensant a celebrar el teu casament al Priorat i, estàs buscant els millors llocs per fer una sessió fotogràfica de boda al Priorat, aquest article és per a tu. El Priorat, amb els seus paisatges idíl·lics, els pobles pintorescs envoltats de vinyes, és un escenari perfecte per immortalitzar el teu gran dia. A continuació, et diem 5 racons d’aquesta comarca per fer la teva sessió fotogràfica.

1. Entre vinyes

Si hi ha alguna cosa que caracteritza al Priorat és el seu paisatge envoltat de vinyes. Per això, un lloc perfecte per fer la teva sessió de fotos és entre un camp de vinyes. Els millors moments per fer-la és a la tardor, quan les fulles dels ceps tenen uns colors grocs i taronges que li donen un toc únic al paisatge, i, també a la primavera-estiu, quan ja han florit.

Si celebres el teu casament a Dosterras Wine Garden, podràs fer part de la teva sessió fotogràfica a les vinyes del nostre celler Dosterras.

2. Siurana

Siurana és un dels pobles més impressionants del Priorat, situat en un penya-segat de roca calcària amb unes vistes panoràmiques espectaculars. Aquest petit poble medieval conserva encara les seves empremtes històriques, com les restes del castell àrab i l’església romànica de Santa Maria. Els seus carrers empedrats i les seves cases de pedra ofereixen un escenari encantador per a les fotos de boda.

3. Ermita de Sant Gregori

Situada a Falset, l’Ermita de Sant Gregori és un lloc amb un gran encant i una bellesa natural impressionant. L’ermita està envoltada de formacions rocoses de color vermell intens que contrasten amb la vegetació verda, creant un fons únic i captivador per a les teves fotos de casament. L’ambient tranquil i serè de l’ermita fa que sigui un lloc perfecte per a una sessió fotogràfica íntima i especial.

Font de la imatge Turisme Priorat.

Font de la imatge Rutas Mar & Mon.

4. La Cartoixa d'Escaladei

La Cartoixa d’Escaladei és un altre lloc emblemàtic del Priorat que ofereix un escenari impressionant. Aquest monestir cartoixà, fundat al segle XII, va tenir un paper clau en la introducció del cultiu de la vinya al Priorat. Les restes del monestir, envoltades de vinyes i muntanyes, proporcionen un ambient d’allò més tranquil i idíl·lic. Els seus murs antics i les ruïnes ben conservades ofereixen un contrast perfecte entre la història i la natura, creant un fons inigualable per a la teva sessió fotogràfica. A més, la Cartoixa d’Escaladei és un lloc ple de simbolisme i espiritualitat.

millors llocs per fer una sessio fotogràfica al priorat
cartoixa escaladei

5. Ermita de Sant Antoni de Porrera

Situada a prop del poble de Porrera, l’Ermita de Sant Antoni és un altre lloc magnífic per a una sessió fotogràfica de boda. Aquesta ermita es troba en un entorn natural privilegiat, envoltada de muntanyes plenes de vinyes i amb unes vistes espectaculars de poble de Porrera. L’ermita en si és un edifici senzill però encantador, i els seus voltants amaguen racons amb molt d’encant on capturar moments especials. Les rutes de senderisme que envolten l’ermita permeten accedir a diversos punts panoràmics des d’on podeu capturar fotos espectaculars amb vistes impressionants.

Font de la imatge CONTINGUT AMIC. 

Com veus, el Priorat ofereix una gran varietat d’escenaris preciosos que faran de les teves fotos de boda un record inoblidable. Des de les vinyes fins als pobles medievals, passant per les ermites i els monestirs històrics, cada racó d’aquesta comarca té un encant únic. Així doncs, celebra el teu casament a Dosterras Wine Garden i escapa’t a fer una sessió fotogràfica pel Priorat.

Share: