idees de team building per a petites empreses

IDEES DE TEAM BUILDING PER A PETITES EMPRESES

Des de Dosterras Wine Garden sabem que et dediques en cos i ànima perquè el teu equip doni el millor de si, i et proposem algunes activitats per desconnectar de l’oficina i reforçar els llaços amb els teus companys per mantenir la motivació i l’èxit de la teva empresa en un entorn agradable i envoltat de natura. A continuació et diem 3 idees de team builiding per a petites empreses:

ACTIVITATS DIVERTIDES I ASSEQUIBLES PER GRUPS REDUÏTS

selecciona l'espai

La selecció de l’espai és crucial. A Dosterras Wine Garden oferim una selecció d’espais, tant interiors com exteriors, perquè el teu equip pugui gaudir de qualsevol mena d’activitat. Ens adaptem a les vostres necessitats perquè us delecteu amb l’experiència sense cap mena d’interrupció.

1. Rutes per la muntanya

Fugiu de l’estrès i refugieu-vos dins la gran serra del Montsant, la seva natura i el seu silenci terapèutic. Les diverses rutes que ofereix brinden als visitants grans paisatges i recorreguts que no deixaran indiferents a ningú. Una activitat sostenible, mindfulness i amb la que podreu desenvolupar una gran dinàmica d’equip.

2. Tast de vins

Una experiència relaxant i didàctica per realitzar amb el teu equip, perfecta per crear un ambient distès i enfortir els vincles comunicatius dels participants. A Dosterras Wine Garden us brindem una selecció dels nostres millors vins del celler Dosterras perquè el tast sigui tot un èxit.

3. Sessió de ioga

Endinsa’t dins les nostres vinyes i retroba el teu “jo” interior. Aquesta pràctica us pot ajudar a destensar-vos i connectar amb l’equip i vosaltres mateixos. Aprèn a canalitzar l’estrès mitjançant la coordinació i sent que formes part de l’equip fluint entre ells i seguint els diferents moviments de l’exercici.

Com pots veure, a Dosterras Wine Garden disposes d’una selecció variada d’activitats estratègiques de Team Building per a totes les edats que t’ajudaran a reconnectar amb l’equip, relaxar-vos, fomentar la comunicació, la cooperació i reforçar els llaços amb els membres del teu equip.

Share: