tendències decoració per a casaments

5 tendències de decoració per a casaments que has de conèixer aquest 2024

Si estàs planejant el teu casament per aquest any, segur que vols que sigui inoblidable i estigui a l’altura dels temps que corren. Per això, volem compartir amb tu les 5 tendències de decoració per a casaments més top d’aquest 2024 que no et pots perdre.

1. Casa’t a l’estil Boho Chic

L’estil boho chic continua sent una gran tendència aquest any. Aquesta decoració es caracteritza per la seva naturalitat, amb materials com la fusta, el rotang i el lli. Aquest estil s’adapta perfectament a entorns rústics i naturals, creant una atmosfera relaxada i acollidora. Pots optar per detalls com ara garlandes de llums càlides, coixins amb estampats ètnics i centres de taula amb flors silvestres.

tendència decoració casament estil boho
tendència decoració casament estil boho

2. Casament “zero waste”

Igual que l’any passat, els casaments sostenibles continuen sent una tendència. Cada vegada més parelles opten per elements de decoració eco-friendly com ara flors locals, materials reciclats o el lloguer de diferents mobles i objectes. A més, es prioritzen els menús de proximitat i ecològics amb productes de temporada. Aquestes bodes “zero waste” també destaquen per ser plastic free, ja que no fan ús de cap element plàstic.

Si vols saber com celebrar la teva boda de forma sostenible, aquí t’ho expliquem.

3. Torna l’estètica Vintage

Bé, torna o no ha marxat mai, perquè aquest estil de decoració no passa mai de moda. Es caracteritza per l’ús de materials i elements decoratius inspirats en èpoques passades. Optar per una decoració retro amb elements com maletes antigues, màquines d’escriure, càmeres analògiques, gramòfons i mobiliari d’estil antic t’ajudarà a crear una atmosfera vintage d’allò més original. A més, pots arribar al teu casament amb un cotxe dels anys 60 o 70 per aportar un toc extra d’autenticitat.

tendència decoració vintage
tendència decoració vintage

4. Regala detalls artesanals

Els detalls artesanals estan guanyant terreny com a regals per als convidats del casament, i no és difícil veure per què. Triar detalls artesanals com a regals per als teus convidats és una manera encantadora i original de mostrar-los agraïment per haver compartit aquest dia tan especial amb tu. Algunes idees de regals artesanals poden ser sabons naturals, peces de ceràmica, obres d’art en petit format com caricatures o, productes gastronòmics casolans com mel, melmelades o olis aromàtics.

5. Celebra el teu casament a l’aire lliure

Els casaments a l’aire lliure continuen sent una tendència popular, especialment en espais com jardins, boscos i vinyes com la nostra de Dosterras Wine Garden. Els casaments a l’aire lliure tenen una gran flexibilitat pel que fa a la decoració, pots posar des de garlandes de flors fins a arcs florals i il·luminació de tota classe.

Com veus, aquest 2024 està ple de tendències per a la decoració de casaments. A Dosterras Wine Garden, estem aquí per ajudar-te a crear el casament dels teus somnis, ajudant-te a incorporar les últimes tendències i garantint que cada detall sigui perfecte.

Contacta amb nosaltres i planifica el casament més espectacular a Dosterras Wine Garden, un espai únic i a ple cor del Priorat.

Share: