com organitzar el retir de ioga perfecte

Com organitzar el retir de ioga perfecte

El ioga és un dels esports més populars dels nostres temps i, cada cop són més les persones que volen gaudir dels beneficis del ioga i escapar-se a un retir de ioga. Per això, si estàs pensant a organitzar el teu, et volem ajudar a preparar-lo. En aquest article t’expliquem els sis passos imprescindibles perquè sàpigues com organitzar el retir de ioga perfecte a Dosterras Wine Garden i gaudeixis d’una experiència única.

1. Defineix la teva visió

Abans de començar a planificar-lo, pren-te un moment per reflexionar sobre que és el que vols oferir en el teu retir de ioga. Per tal de preparar un programa d’allò més complet, fes-te preguntes com aquestes: Quin tipus d’experiència vols oferir als teus participants? Vols centrar-te en la pràctica intensiva del ioga, o incloure també activitats complementàries com meditació, senderisme o tast de vins?

Un cop hagis respost a aquestes preguntes, és moment de triar la data, la durada i el lloc.

2. Tria l’entorn perfecte

Aquest pas és clau per a l’experiència del teu retir de ioga. En aquest pas, et podem ajudar oferint-te el nostre espai. Dosterras Wine Garden, un lloc idíl·lic al cor del Priorat, on trobaràs un ambient tranquil entre vinyes per gaudir de les sessions de ioga i moltes activitats més. Podràs aprofitar tot l’espai a l’aire lliure i, a més, us podreu quedar a fer nit a la nostra casa senyorial del segle XIX i gaudir de la gastronomia local al nostre bar i grill.

3. Planifica les sessions de ioga

La part més important del retir és organitzar les sessions de ioga. Si tu no ets professional del ioga, col·labora amb instructors de ioga qualificats per dissenyar un programa de sessions adaptat als nivells dels participants. Pots programar, per exemple, sessions de ioga al matí per despertar el cos i la ment, i sessions vespertines per relaxar-se i estirar.

4. Incorpora activitats complementàries

En un retir com aquest, el ioga és el principal, però per tal de fer-lo més atractiu, és interessant que valoris incorporar altres tipus d’activitats. Com ara, organitzar meditacions guiades, excursions de senderisme per gaudir del paisatge del Priorat i, fins i tot, un tast de vins amb maridatge del celler Dosterras. El fet d’afegir activitats addicionals t’ajudarà a oferir una experiència encara més enriquidora i original.

5. Fomenta la comunitat i la connexió.

Aquest és un altre punt important. És important crear un ambient acollidor i inclusiu on els participants se sentin a gust. Organitza activitats socials com sopars a la fresca, sessions de reflexió i gratitud o fogueres nocturnes per fomentar la connexió entre els participants. D’aquesta manera aconseguiràs crear un grup unit i cohesionat i, així el teu retir de ioga a Dosterras Wine Garden es convertirà en una experiència inoblidable per a tots els qui hi participin.

6. Promociona el teu retir de ioga

Un cop ho tens tot planificat, és moment de donar-lo a conèixer. Una bona manera de fer-ho és a través de les xarxes socials, on pot penjar vídeos i imatges per despertar l’interès i mostrar els beneficis de venir a gaudir d’aquesta experiència. També, ho pots dir als teus amics i coneguts i que, aquests, ho comparteixin.

Tenint en compte aquests sis passos, podràs organitzar el teu retir de ioga perfecte a Dosterras Wine Garden. Tu organitza’l i nosaltres posem l’espai ideal per connectar amb el teu cos, ment i la natura que t’ofereix aquest magnífic paratge del Priorat.

Contacta amb nosaltres i comencem a organitzar el teu retir ioga.

Share: