BODA NÚRIA & EDU

En un càlid 15 de juliol, la Núria i l’Edu van celebrar la seva unió en un esdeveniment extraordinari al nostre Wine Garden. Aquest dia, carregat d’amor i felicitat, es va convertir amb una experiència inoblidable: ells es van casar envoltats de la gent que estimen i nosaltres vam estrenar-nos amb la nostra primera boda.

La cerimònia va tenir lloc a tocar de la piscina, amb la majestuosa muntanya de La Mola com a fons, creant un entorn veritablement idíl·lic per a l’intercanvi de vots. La brisa suau i el sol de la tarda van crear una atmosfera màgica que va embolicar els nuvis i tots els presents.

La recepció i el banquet es van dur a terme a l’aire lliure, amb taules i cadires disposades de manera elegant i senzilla. El servei de càtering va anar a càrrec dels experts de Cal Blay, que van delectar els convidats amb una selecció de deliciosos plats.

I, per descomptat, què seria d’un casament sense una festa inoblidable? Els convidats es van traslladar a Fusta i Foc, on la celebració va continuar fins a altes hores de la matinada. La pista de ball va estar plena de rialles, balls i moments especials que els nuvis i els seus éssers estimats atresoraran per sempre. Felicitem la feliç parella i estem encantats d’haver estat part d’aquesta ocasió tan especial a les seves vides. 

 

 

Si estàs planejant el teu propi casament: contacta’ns per obtenir més informació i fer que el teu casament sigui tan màgic com el de la Núria i l’Edu!

Share: