5 idees d’activitats de Team Building pel teu esdeveniment corporatiu

Organitzar un esdeveniment corporatiu per millorar la cohesió de l’equip pot ser un repte per a qualsevol empresa. No només implica reunir-se en un lloc sinó que, també, es tracta de crear una experiència que us ajudi a unir a l’equip. És aquí on entren en joc les activitats de Team Building.

Què és el team building?

El team building és una pràctica que busca fomentar les relacions i la col·laboració entre els membres d’un equip a través d’activitats. A través de reptes de resolució de problemes o jocs d’habilitats, el team building promou una cultura de treball en equip, comunicació i cohesió grupal.

Les activitats de team building no només us ofereixen una oportunitat per gaudir d’una estona tots plegats, sinó que també proporciona una sèrie de beneficis per a l’equip. Així mateix, aquestes activitats ajuden a millorar la comunicació, la confiança i la motivació dels membres de l’equip. Altrament, fomenten la creativitat, la resolució de problemes i la col·laboració, elements clau per a tenir un equip unit i content en qualsevol entorn corporatiu.

Ara que ja saps la importància de muntar un esdeveniment de team building et volem donar cinc idees d’activitats de per al teu pròxim esdeveniment corporatiu:

1. Tast de vins amb maridatge

Res millor que un tast de vins per unir als membres de l’equip. A Dosterras Wine Garden, podeu realitzar un tast de vins amb maridatge de la mà del nostre sommelier i, descobrir el sabor únic i les característiques dels vins que produïm al celler de Dosterras. És una activitat genial per aprendre plegats del món del vi i gaudir de la gastronomia local.

2. Ruta de senderisme pel Priorat

Una forma ideal per a relaxar-se i connectar amb la natura i amb els teus companys d’equip, és fent senderisme pel Priorat, on comptem amb tota classe de rutes per a tots els nivells. Amb aquesta activitat no només fomentareu la salut i el benestar, sinó que, també, reforçareu la confiança, la solidaritat i el lideratge.

3. Jocs de team building a l’aire lliure

A Dosterras Wine Garden, disposem dels espais perfectes per a dur a terme una gran varietat de jocs i activitats de team building. Podeu fer reptes d’orientació o proves d’habilitats que us ajudaran a fomentar la comunicació, la resolució de problemes i l’esperit competitiu d’una manera divertida i relaxada.

4. Sessió de Mindfulness

Dedicar una part de l’esdeveniment a una sessió de mindfulness a l’espai de Dosterras Wine Garden és una altra genial idea. El fet de practicar activitats com el mindfulness o el ioga promou la relaxació, la concentració i el benestar emocional, així com, crea un espai per a la reflexió i la connexió amb vosaltres mateixos i amb la resta de l’equip.

5. Taller de pintura

Pintar és una altra activitat d’allò més relaxant i que us ajudarà a desconnectar del dia a dia. Podeu deixar anar la vostra creativitat, envoltats de l’impressionant paisatge que rodeja el nostre jardí vinícola. A més, podeu emportar-vos la vostra obra d’art com a record d’aquest dia tan especial.

A Dosterras Wine Garden us oferim l’escenari perfecte per fer una gran varietat d’activitats de team building i aconseguir que el teu esdeveniment corporatiu sigui un èxit. Fer un esdeveniment de team building és més que organitzar una simple reunió d’equip. És crear llaços, fomentar la col·laboració i inspirar el creixement personal i professional.

Si vols organitzar un dia perfecte amb el teu equip de treball en un lloc privilegiat, no dubtis a contactar amb nosaltres i, t’ajudarem a fer que el teu esdeveniment sigui tot un èxit.

Share: